Cursus

Start
Geschiedenis
Cursus
Trainingslocatie
Nieuws
Fotoalbum
ORWEJA Rode boekje
Jachthondenrassen
Wedstrijdkalender
Routebeschrijving
Contact

Cursus jachthondentraining in Sevenum (Noord-Limburg)

Er zijn zowel overdag als in de avonduren trainingsmogelijkheden. Op maandagavond, donderdagavond en vrijdagochtend. Wij geven jachthondentraining voor junioren en senioren. De inschrijving staat open voor jachthonden vanaf de leeftijd van ongeveer 6 maanden (na wisselen van de tanden). Indeling van de groepen vindt plaats naar nivo en leeftijd van de hond.

Of je nu met je hond gaat jagen of met proeven mee wilt gaan doen, je bent van harte welkom met je jachthond. Heb je voor het eerst een jachthond en wil je eens weten wat de mogelijkheden zijn, neem gerust contact op.

Tijdens de theorieles gaan wij ook in op gedrag- en leerprincipes van de hond. Ook besteden wij ruime aandacht aan de baas-hond verhouding. Na elke cursus is er de mogelijkheid om door te stromen naar een hoger niveau.

De oefeningen zijn gebaseerd op de C en B proeven van de KNJV. Uitleg hierover vind je op deze website onder de button ORWEJA. De volgende onderdelen komen tijdens de training aan bod: los en aangelijnd volgen; vrijsturen en komen op bevel. kort apport, apport uit en over water; markeerapport, verloren zoeken, dirigeren, meervoudige apporten, houden van de aangewezen plaats, zitten op afstand.

De trainingen vinden plaats op onze trainingslocatie in Sevenum.
 
De trainingen worden gegeven door Inge Rempkens, gediplomeerd O&O (Ned. Ver. voor instructeurs in hondenopvoeding) en gediplomeerd SJN/KNJV (Jachtopleidingen Nederland, Kon. Ned. Jagersvereniging) instructrice. Zij geeft al jaren trainingen op het gebied van gehoorzaamheid en jacht. Inge wordt geassisteerd door Erik Buskens.
 

Lid KNJV, NOJG en O&O.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Na ontvangst van het inschrijfformulier krijg je nog een bevestiging.
 

Klik hier voor de reglementen

Klik hier voor de trainingslocatie


Filmpje apport over water


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website zenden aan info@jachthondentraining.com
Copyright 2020. Laatst bijgewerkt: 2020